fbpx

За Нас

Випбилд започва своята дейност по инвестиционно строителство през 2004 г. От осемнадесет години насам нашият екип се стреми да радва своите клиенти с апартаменти от най-висок клас в едни от най-търсените софийски квартали. Изградили сме трайни партньорски взаимоотношения с лидери в строителния бранш като Аргогруп Екзакт ООД, Главболгарстрой Холдинг АД и др. Работим с висококачествени материали от утвърдени на пазара производители като Doka GroupWienerberger, Rehau, Kone, Baumit, Solid 55 и др.  

 Благодарение на коректното си отношение преди и по време на гаранционното обслужване, нямаме недоволни клиенти, незавършени проекти или непродадени апартаменти. 

години

Aпартамента

Доволни Клиенти

Качество

Випбилд работи с качествени материали и разчита на истински професионалисти в областта на строителството. Проектите се осъществяват до Акт 16, което води до последователност на технологичния процес и високо качество на крайния резултат.

Уют

Всички сгради на Випбилд са проектирани с цел постигане на максимална енергийна ефективност, а архитектурата е изцяло съобразена с нуждите на бъдещите ползватели, като в апартамените са осигурени всички необходими изводи и окабеляване.

Гледка към Витоша

Випбилд инвестира само и единствено в парцели с добра инфраструктура, които се намират в непосредствена близост до Витоша. За нас е изключително важно не само да се наслаждвате на красивата гледка от балкона си, но и заедно с Вашите деца да дишате един по-чист столичен въздух.

Контакти:

София, България

ул. Твърдишки проход 15, офис 22

+359 885 651 135
+359 882 302 740
+359 885 186 619

vipbild2015@abv.bg