fbpx

ЖИЛИЩНА СГРАДА „ВЕТРУШКА“

Имаме удоволствието да ви представим новостроящата се жилищна сграда, намираща се в кв. Павлово, на ул. „Ветрушка“ №5. Отличава се с цялостна концепция и внимание към всеки детайл, поставяйки фокус върху комфорта и качеството на живот на бъдещите си обитатели. Сградата се състои от 14 апартамента, като към всеки от тях е предвидено мазе. На партера има паркоместа и гаражи.

Жилищната сграда е със стратегическо местоположение в един от най-хубавите райони в София.
Освен с предимството си да се намира до планина Витоша и важни пътни артерии като бул. „Цар Борис III“, ул. „Александър Пушкин“ и Околовръстен път, районът се характеризира с отлична инфраструктура и бърз достъп до центъра на града.

В непосредствена близост са няколко спирки (трамваи №4, №5 и №11 и автобуси №111 и №260), супермаркет „Фантастико“, детски градини (№116 Мусала и №55), училища (5-то основно, 2-ро средно, 66-то средно и Професионална гимназия по екология и биотехнологии), бензиностанции (Еко и Петрол), аптеки, ресторанти и други. На 2 км е и спирката на метрото, лесно достъпна с гореспоменатите транспорти.

Конструкцията на сградата е скелетна-безгредова от монолитен стоманобетон, а фасадите са от минерална мазилка от най-високо качество от един от водещите доставчици на българския пазар . За зидариите ще бъдат използвани керамични блокове WIENERBERGER с кухини Porotherm с повишени топлоизолационни, звукоизолиращи и пожарозащитни характеристики. Външните стени на апартаментите ще са с тухли с дебелина 25см, а вътрешните с дебелина 12см.
Покривът ще бъде изграден с паро, хидро и топлоизолация.

Фасадите са предвидени с топлоизолация от 100 мм дебели плочи от каменна вата. Каменната вата поддържа комфортен микроклимат в дома с почти постоянна температура през цялата година. Тя е незапалима, паропропусклива, звукоизолираща и води до икономия на енергия.

Ще бъде използвана петкамерна и трипластова дограма с нискоемисинен стъклопакет. Камерите представляват въздушните кухини, намиращи се между двете стени на профила. Ширината на всяка камера е не по-малко от 5 мм. Тъй като кухините са пълни с въздух, те гарантират добра изолация. Колкото повече камери има даден профил, толкова по-добра изолация предлага той.

Общите части ще бъдат изпълнени с гранитогрес и парапет от нераждаема стомана (инокс). Сградата ще разполага с луксозен хидравличен асансьор.  

Апартаментите се предават със стени и тавани на гипсова шпакловка, подове на замазка и с входни блиндирани врати на фирма SOLID (с високо ниво на сигурност и пожароустойчиви).

 

ГАЛЕРИЯ
ИДЕЕН ПРОЕКТ + ПРОГРЕС