fbpx

КОМПЛЕКСЪТ

Имаме удоволствието да ви представим новостроящия се жилищен комплекс от затворен тип – „Свети Илия“.
Разположен в полите на Витоша, комплексът дава възможност за бягство от шума и мръсния въздух, но не и от града. Отличава се с цялостна концепция и внимание към всеки детайл, поставяйки фокус върху комфорта и качеството на живот на бъдещите си обитатели.


Комплекс „Свети Илия“ ще бъде изграден върху площ от 11 000 кв. м. и ще се състои от четириетажна жилищна сграда, разделена на три секции с отделни входове и асансьори.
Във всяка една от секциите са разпределени двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти с мазета, подземен паркинг и гаражи, надземни гаражи и открити паркоместа.
В допълнение към жилищните единици, парцелът от 5 декара, който е бивша ботаническа градина, разполага с параклис и голям озеленен двор, за отдих и игра на най-малките.

За спокойствието на живущите комплексът ще бъде ограден, а достъпът до него – контролиран. 

Жилищен комплекс „Свети Илия“ се намира в кв. Драгалевци, София на ул. „Витошка Зорница“ 8 в близост до супермаркет „Фантастико“.

Комплексът е със стратегическо местоположение в един от най-хубавите райони в София. Освен с предимството си да се намира до планина Витоша и важни пътни артерии като бул. „Черни връх“ и Околовръстен път, районът се характеризира с отлична инфраструктура и бърз достъп до центъра на града. В непосредствена близост до комплекса се намират супермаркет „Фантастико“, LIDL,  детска градина „ДГ №160 Драгалевци“, ресторант „Келари“, стадион Драгалевци, фитнес, автобусна спирка, бензиностанция и аптека.

Конструкцията на сградата е скелетна-безгредова от монолитен стоманобетон, а фасадите са от мазилка. За зидариите ще бъдат използвани керамични блокове WIENERBERGER с кухини Porotherm с повишени топлоизолационни характеристики.
Фасадите са предвидени с топлоизолация от 100 мм, надвишавайки значително съвременния български стандарт от 50-80 мм. Ще бъде използвана немска дограма KOMMERLING с нискоемисинен стъклопакет, а покривът ще бъде изграден с паро, хидро и топлоизолация.

Общите части ще бъдат изпълнени с гранитогрес и парапет от нераждаема стомана (инокс).

Всяка секция на сградата ще разполага с луксозен 4+1-местен хидравличен асансьор на фирма КОНЕ. 
Апартаментите се предават със стени и тавани на гипсова шпакловка, подове на замазка, с входни блиндирани врати на фирма SOLID, с монтирани водомери и изградени системи за отопление на газ и термопомпи.

ГАЛЕРИЯ
ИДЕЕН ПРОЕКТ + ПРОГРЕС