fbpx

За Нас

Випбилд започва своята дейност по инвестиционно строителство през 2004 г. От четиринадесет години насам нашият екип се стреми да радва своите клиенти с апартаменти от най-висок клас в едни от най-търсените софийски квартали. Голяма част от проектите се осъществяват със съдействието на Аргогруп Екзакт  – елитна строителна дивизия с над 20 години стаж. Випбилд и Аргогруп Екзакт са в трайни взаимоотношение и подсигуряват 5 годишна гаранция на всеки клиент. Благодарение на коректното си отношение преди и по време на гаранционното обслужване, нямаме недоволни клиенти, незавършени проекти или непродадени апартаменти. 

 

 

години

Aпартамента

Доволни Клиента

Качество

Випбилд работи с качествени материали и разчита на истински професионалисти в областта на строителството. При подписване на договор с Аргогруп Екзакт ООД, проектите се осъществяват до Акт 15, което води до последователност на технологичния процес и високо качество на крайния резултат.

Уют

За всички сгради на Випбилд се използват керамични блокове Wienerberger с кухини Porotherm с повишени топлоизолационни характеристики. В допълнение фасадите имат топлоизолация от 100 мм, надвишавайки значително съвременния български стандарт от 50-80 мм.

Гледка към Витоша

Випбилд инвестира само и единствено в парцели с добра инфраструктура, които се намират в непосредствена близост до Витоша. За нас е изключително важно не само да се наслаждвате на красивата гледка от балкона си, но и заедно с Вашите деца да дишате един по-чист столичен въздух.

Контакти:

София, България

ул. Твърдишки проход 15, офис 22

+359 885 651 135

vipbild2015@abv.bg